Hoppa till sidans innehåll

Rutiner årsmöte 2019


Varje förening har en "rösträtt" en så kallad fullmakt om de uppfyller de krav som Svenska Cricketförbundet har gällande årsmötet. Kraven finner ni nedan.

Röstberättigad
Rösträtt har den föreningen som har beviljats medlemskap minst sju månader före årsmötet och betalat medlemsavgift samt deltagit i det nationella ligaspelet någon gång under de senaste två åren. Se Svenska Cricketförbundets stadgar, Kap 3 Paragraf 4.
Föreningen som har rösträtt får skicka en röstberättigad till årsmötet.

Fullmakt
Vänligen skanna den påskrivna fullmakten och skicka in till Svenska Cricketförbundets kanslimejl, This is a mailto link senast den 1 mars 2019 och medtag den sedan i original till årsmötesdagen.

Fullmakten måste vara påskriven för att ombudet ska vara röstberättigad under förbundsmötet.
Fullmakten hittar ni på Svenska Cricketförbundets hemsida under fliken Förbund sedan Årsmöte.

Språk
Årsmötet kommer att hållas på svenska och vi vill förtydliga att personen som föreningen skickar som ombud måste ha goda kunskaper i svenska. Du har dock möjlighet att ställa frågor på engelska under mötets gång.

Demokrati och Respekt
Demokrati innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar får vara med och bestämma. Demokrati och delaktighet ska utövas jämställt, oavsett bakgrund och könstillhörighet.

Som deltagare under Svenska Cricketförbundets årsmöte ber vi er att vara respektfulla mot varandra, följa mötesordningen, lyssna på varandras åsikter och de beslut som tas. Om detta inte följs kommer vi be deltagaren att lämna årsmöteslokalen.

Uppdaterad: 29 JAN 2019 16:08 Skribent: Michelle Oskarsson
Epost: This is a mailto link

            Kontakta/Följ oss

 Våra föreningar och cricketplaner 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link