Hoppa till sidans innehåll

För föreningen


Välkommen till föreningssidorna hos Svenska Cricketförbundet!

Här kan du hitta det mesta du och din förening kan ha nytta av.

Under rubriken "Starta förening" hittar du instruktioner hur du gör för att starta en ny förening. Att starta en ny förening är en process i flera steg, du hittar info om det du behöver göra och kan klicka dig vidare till rätt ställe under det här avsnittet. 

"Medlemsregister i IdrottOnline", här kan du läsa om medlemsregistret i IdrottOnline som hanteras av föreningarna själva och är jätteviktigt. Det är nämligen antalet medlemmar som styr hur stort statligt stöd cricket får ifrån Riksidrottsförbundet. Här kan du läsa lite mer om hur det går till och hur du kontaktar SISU, idrottens eget studieförbund, om du behöver hjälp och stöd med IdrottOnline.

LOK-stödet (lokalt aktivitetsstöd) är till för att stödja ungdomsverksamheten (åldrarna 7-25 år) i föreningen.  Alla idrottsföreningar anslutna till Svenska Cricketförbund har rätt att söka lokalt aktivitetsstöd. Du hittar information om LOK-stödet och länkar om hur du ansöker och redovisar under rubriken "LOK-stöd".

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund, SISU erbjuder en mängd utbildningar till föreningarna. Under avsnittet "SISU Idrottsutbildarna" kan du läsa mer och klicka dig vidare till deras utbud av utbildnings- och utvecklingsinsatser.

Du hittar mycket mer än detta under rubriken Nyttiga länkar. Där kan du hitta massvis med info och stöd som kan hjälpa till att stärka just din idrottsförening!

Uppdaterad: 10 NOV 2016 16:08

            Kontakta/Följ oss

 Våra föreningar och cricketplaner 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link