Hoppa till sidans innehåll

Anläggningsstöd


Under den här fliken kan du hitta information om anläggningsstöd och tips på hur din förening kan få hjälp med era frågor angående anläggning.

Svenska Cricketförbundets roll är att på bästa sätt samverka med de befintliga strukturerna/aktörerna för anläggningsfrågan så som Riksidrottsförundet, Distriktsidrottsförbund samt kommuner. 
Ni som förening har också en viktig roll i att anläggningar byggs, förbättras, bibehålls samt välkomnar fler till att vilja fortsätta eller börja med cricket.

Vi är en förening som vill förbättra eller anlägga en ny cricketanläggning, hur går vi till väga?
Ni som förening tar först kontakt med ert Distriktsidrottsförbund (DF) och den kommun som er förening finns i. Skapa kontakt med DF och kommunen och berätta om ert behov och varför ni behöver cricketytor. Ta gärna kontakt med andra cricketföreningar som ligger i närheten och be dem vara med i kontakten med kommunen och DF.
Vänd er till föreningar som gjort samma resa och be dem berätta om hur de gick till väga i anläggningsfrågan. Kika närmre på cricketkartan för att hitta kontaktinformation och vart våra cricketanläggningar finns. Kartan finns på den här sidan>>
Kontakta gärna kansliet om ni behöver ytterligare information eller stöd. 

Är ni som förening intresserade av nät för inomhusbruk? Läs mer om dem här>>>>

Vill ni läsa mer om vad Riksidrottsförbundet skriver om anläggningsstöd kan ni göra det här>>>>

Uppdaterad: 18 NOV 2018 12:40

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link