Hoppa till sidans innehåll

Avtal för idrotten


Som medlem i Svensk Cricket har ni som förening möjlighet att använda er av de förmåner och avtal som Riksidrottsförbundet tecknat för alla ideella idrottsföreningar inom svensk idrott. Läs mer om dem här >>

 

Svensk Cricket har även tecknat ett samarbetsavtal med Mabi Hyrbilar. Nu kan du transportera dig själv eller hela laget till en match eller läger med en hyrbil – allt till ett förmånligt pris.

Det nya avtalet ger alla cricketföreningar och dess medlemmar möjlighet att hyra personbil eller minibuss till avtalspriser. Det gäller både i föreningssammanhang och privat.

Thomas Westberg, Key account manager på Mabi Hyrbilar om samarbetet:

- Vi på Mabi är glada över att få vara en del av Svensk Cricket och över att kunna bidra till förbundets många satsningar på cricket för alla åldrar.

Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har de vuxit konstant och i dag bedriver de biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Mabis mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

Gå in på mabi.se och ange kampanjkod svcf17 så får du och din förening tillgång till våra avtalspriser.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Nu finns även möjligheten att hyra minibuss som hämtas redan på torsdag eftermiddag och lämnas senast måndag förmiddag. Priset är 2 595 kr inklusive fria mil och försäkring. Läs mer här>>  

 

Uppdaterad: 18 NOV 2018 12:39

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link