Hoppa till sidans innehåll

Swedish Cricket Nyheter


 

ICC meddelade idag den 7 juni att Herrarnas VM-kval som skulle spelats i Finland i slutet på juni ställs in
 
Nu finns det möjlighet att nominera kandidater till styrelsen och Disciplinnämnden
 
Som ett led i att implementera uttagningsprocessen till det svenska senior landslaget och hur det ska genomföras under 2021 så vill vi härmed introducera de regionala truppanvariga (RSM) för seniorerna.
 
 
Styrelsen har ikväll den 26 april beslutat att det extra årsmötet ska genomföras den 12 juni. Det kommer att bli ett fysiskt möte om restriktionerna gällande Corona lättar.
 
Nu lanserar vi en ny utbildning för dig som är ledare. Cricket Sweden Essential Course En utbildning som är en kombination av E-learning och en fysisk träff under en helg.
 
Riksidrottsnämnden meddelade idag att de beslutat att SCF måste göra om sitt årsmöte utifrån tekniska problem.
 
Idag den 22 april beslutade regeringen att restriktionerna gällande Covid-19 förlängs till den 17 maj 2021. The restricions regarding Covid-19 will be extended until the 17th of May.
 
Stort tack till SVT/Lilla Sportspegeln och Alby CC för ett fint reportage om Cricket. Nu hoppas vi många barn och ungdomar börjar spela Cricket.
 
SCF Damkommitté bjuder in alla klubbar till en dam-turnering i Kviberg, Göteborg den 19-20 juni.
 
Restriktionerna förlängs till 3:e maj, men hallarna kan vara öppna för de som är äldre än 18 år, om kommunen tillåter det. Regeringen rekommenderar inte att idrottshallarna ska vara stängda
 
Onsdagen den 24 mars kallade ordförande Zalmay Daftani till det konstituerande mötet. Styrelsen beslutade följande fördelning av posterna: Junaid Khan - vice ordförande Sanjay Kumar - kassör Naz Singh - sekreterare
 
Årsmötet 2021 går nog till historien som det mest utmanande gällande att genomföra ett digitalt årsmöte. Det började redan från start med att Easymeets servrar gick ner och mötet blev 45 minuter försenat.
 
På grund av den allvarliga smittspridningen av Corona i landet samt starka rekommendationer från RF och Folkhälsomyndigheten att senarelägga seriestart för senior idrott
 

Årsmöteshandlingarna

(2021-02-27 11:31)
Årsmötet genomförs digitalt den 20 mars med start klockan 13:00 Fullmakt skall mailas till info@cricket.rf.se senast den 27 februari Nu finns alla årsmötes handlingar tillgängliga
 
123

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

                                                                 Så här spelas Cricket

                                                            

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: info@cricket.rf.se