Hoppa till sidans innehåll

Ny Generalsekreterare

13 DEC 2016 20:13
Välkommen Ulrika Lingslunde, generalsekreterare för Svenska Cricketförbundet!
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 14:55


Svenska Cricketförbundet välkomnar vår nya generalsekreterare, Ulrika Lingslunde!

Ulrika kommer leda Svenska Cricketförbundet från och med 9 januari 2017. Ulrika är 38 år och har arbetat och varit engagerad inom idrottsrörelsen inom olika idrotter, på olika nivåer (nationellt, regionalt och lokalt) samt i olika roller, som aktiv, ledare, förtroendevald och nu senast som projektledare inom Svenska Roddförbundet. Ulrika har även arbetat inom den offentliga sektorn med fritids- och föreningssamordning samt drivit sitt egna företag inom verksamhets- och organisationsutveckling.

”Jag ser med stor nyfikenhet och spänning fram emot mitt uppdrag som generalsekreterare för Svenska Cricketförbundet, Sveriges snabbast växande idrott. Jag kommer med stort engagemang ta mig an uppdraget och fortsätta utvecklingsarbetet med befintliga föreningar samt ta hand om den växande listan med nya föreningar som vill ansluta till förbundet. Jag ser fram emot att få börja mitt arbete för Svensk Cricket och det känns mycket ärofullt att få vara med och leda Svensk Cricket mot 2025”, säger Ulrika själv.

Svensk Idrott består av 71 specialidrottsförbund med fler än 250 olika idrotter där cricket är ett av dem. Och som den yngsta medlemmen i Svensk Idrott behöver Svensk Cricket den professionella och organisatoriska förmågan från någon med erfarenhet från idrottsrörelsen. Ulrika har med sin breda erfarenhet från idrottsrörelsen samt sin erfarenhet från den offentliga och privata sektorn den kompetens vi efterfrågar. Vi välkomnar Ulrika än en gång till Svensk Cricket.

Ulrika kommer arbeta heltid och vara stationerad på Idrottens Hus i Stockholm.

Skribent: Shahzeb Choudhry
E-post: Adressen Gömd

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

                                                                 Så här spelas Cricket

                                                            

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link