Hoppa till sidans innehåll

Annons för tjänsten som projektledare

16 NOV 2017 09:37
  • Skapad: 16 NOV 2017 09:37

Projektledare till inkluderings- och jämlikhetsprojekt

Ansök senast: 1 december

Svenska Cricketförbundet söker en projektledare som vill vara med och utveckla cricket i våra föreningar och få fler att upptäcka vår fantastiska sport. Tjänsten utgår från Stockholm och är på heltid.

Vi har redan under 2017 påbörjat arbetet i projektet, med inriktning på inkludering och jämlikhet, och har nu blivit beviljade medel för 2018 med möjlighet till fortsättning även 2019.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att, tillsammans med vår Klubbutvecklingschef, hjälpa våra klubbar skapa bästa tänkbara förutsättningar för att växa som klubb. Ditt uppdrag är också att bygga upp en nära relation och starkt samarbete mellan klubbar, förbundet centralt och SISU-distrikten.

Särskilt fokus är dels på att bygga upp befintliga föreningars kunskap om t ex föreningslära, värdegrundsarbete och ledarskap och dels på att ge stöd till våra föreningar att välkomna nya målgrupper som till exempel tjejer och barn och unga. Tjänsten innebär även att arbeta med och ge stöd till kansliet i frågor som rör tävling och nya former av cricket.

Du kommer att arbeta nära Generalsekreterare och Klubbutvecklingschef, där självständigt arbete kompletteras med gemensamma aktiviteter och möten i teamet. Arbetet innebär en stor del uppsökande verksamhet hos våra cricketföreningar vilket innebär att kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du har god erfarenhet och förståelse för cricket samt hur svensk idrottsrörelse fungerar och är organiserad. Du bör vara bra på att formulera dig både i tal och skrift på svenska och engelska. Om du även kan formulera dig på pashto och urdu är det meriterande liksom tidigare erfarenheter av projektarbete.

I rollen förväntas du kunna motivera, inspirera och skapa delaktighet mot gemensamma mål och resultat. Likaså är du intitiativrik och strukturerad samt har en god förmåga att samarbeta med andra med ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt.

Information och ansökan

  • Arbetet utförs i hela landet och ställer därför krav på att du har B-körkort
  • Arbetsplats: Idrottens Hus, Stockholm
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Tjänsten är visstidsanställning/projektanställning på 1 år (ev förlängning) och provanställning på 6 månader tillämpas. Tjänstegraden är heltid.
  • Den viktigaste målgruppen för denna satsning är ideella, varför en del av arbetet utförs på obekväma tider. Vi tillämpar oreglerad arbetstid.

Verkar det som en intressant utmaning? Skicka in ditt CV samt ett personligt brev. Ange gärna löneanspråk. Skicka din ansökan till: This is a mailto link


För frågor om tjänsten kontakta Generalsekreterare Ulrika Lingslunde,
tfn 0739-899 162, This is a mailto link

Välkommen med din ansökan senast fredag 1 december!

Läs även annonsen här>>

Skribent: Ulrika Lingslunde
E-post: This is a mailto link

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

                                                                 Så här spelas Cricket

                                                            

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link