Hoppa till sidans innehåll

Häng med på resan mot framtidens idrott

23 MAJ 2017 08:39
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 14:55

Hej svensk cricket!

Svensk idrott håller på att förändras. Alla 71 idrotter inom Riksidrottsförbundet har enats om en gemensam vision för framtiden. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrott där fokus på utveckling gör att fler blir motiverade att hålla igång hela livet. I en sådan idrott får alla chansen att nå sin fulla potential.

Idrotten når otroligt många personer i Sverige och det är en spännande möjlighet. Samtidigt vet vi också att vi har potential att engagera fler. Vi måste fundera på varför vissa inte känner sig välkomna eller slutar alldeles för tidigt och lära av andra som lyckats.

Trots all forskning och många kloka förbundsbeslut så sker den här förändringen till sist i svensk idrotts 20.000 idrottsföreningar varav drygt 60 är cricketföreningar.  Det är ideella ledare, föräldrar, barn och ungdomar som formar framtidens idrott.

Läs mer om strategi 2025 här och få tips och ideer för hur ännu fler ska känna sig välkomna och få chansen att utvecklas inom svensk idrott och hos oss i svensk cricket.

Skribent: Ulrika Lingslunde
E-post: This is a mailto link

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

                                                                 Så här spelas Cricket

                                                            

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link