Hoppa till sidans innehåll

Ny adjungerad ledamot till SCFs förbundsstyrelse

10 OKT 2017 12:28
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 14:55

Hej Svensk Cricket,

Det är med stor glädje vi officiellt välkomnar Faridulla Khawri som ny adjungerad styrelseledamot i Svenska Cricketförbundet.

Som de flesta av er vet valde Zalmay Daftani, att i våras lämna förbundsstyrelsen efter flera år av dedikerade och goda insatser för svensk cricket för vilket styrelsen å svensk crickets vägnar varmt tackar honom!

Styrelsen har tillsammans med kansliet haft ett intensivt år, där mycket fokus legat på att professionalisera arbetssätt, öka kommunikationen och bygga långsiktigt fungerande strukturer för svensk cricket, ett arbete som nu går in en ny fas i och med ligornas slut.

Inför det kommande arbetet har vi upplevt ett behov av att ta in ytterligare kompetens och positiv kraft i styrelsen, både för att än bättre driva arbetet framåt, men även för att stärka upp styrelserepresentationen utanför Storstadsområdena, inte minst från södra Sverige.

Vid styrelsemötet den 6 september 2017 (se protokoll) enades styrelsen enhälligt om att tillfråga Faridulla Khawri om att ansluta som adjungerad styrelseledamot (fram till årsmötet).

Det var med stor glädje vi tog emot det positiva beskedet från Faridulla och vi välkomnar honom varmt till styrelsen och ser fram emot att tillsammans fortsätta att utveckla och stärka svensk cricket! Läs mer om Faridulla här>>

Vänliga hälsningar

Förbundsstyrelsen Svenska Cricketförbundet

Skribent: Ulrika Lingslunde
E-post: This is a mailto link

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

                                                                 Så här spelas Cricket

                                                            

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link