Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till vår nya generalsekreterare

08 DEC 2018 16:51

Carolina Håkanson varmt välkommen till Svenska Cricket
  • Skapad: 08 DEC 2018 16:51

Vi har nöjet att hälsa Carolina Håkanson varmt välkommen till Svenska Cricketförbundet som generalsekreterare.

Carolina, som gärna kallas Carro, har byggt upp en gedigen erfarenhet och kunskapsbank i hur idrott i Sverige fungerar. Carro har sen barnsben varit medlem i olika föreningar och inom olika idrotter. Men det var basketen som vann hennes hjärta där hon som spelare spelade i högsta ligan i Sverige. Parallellt med sitt arbete som idrott och hälsa / Biologi lärare så har Carro coachat ideellt.

Som klubbchef för en av Sveriges största basketföreningar, Alvik basket, så gjorde Carro ett bra utvecklingsarbete där klubben blev fler medlemmar i form av fler aktiva spelare, fler coacher och fler stödmedlemmar samt att hon var med och etablerade deras damlag i Basketligan dam. Att Carro har haft ett ansvar för personal, budget och det sportsliga är mycket viktigt då det är en stor del av hennes kommande arbete här på cricketförbundet.

Intressant är också Carros erfarenhet då hon arbetade för BRIS med ett tätt samarbete med Riksidrottsförbundet (RF). Att förstå vad RF vill underlättar för Cricketförbundets kommunikation och utbildning ut till alla våra föreningar runt om i landet.

 ”Det ska bli väldigt spännande att ta mig an Cricket sportens utmaningar. Att Cricketen tillhör en av världens största sporter inspirerar. Jag har fått en väldigt bra känsla för styrelsen och ser fram emot att lära känna föreningarna och deras engagerade medlemmar”, säger Carolina.

 Tariq Zuwak, ordförande Svenska Cricket Förbundet: "Att Carro kan svensk idrott råder det inget tvivel om och vi är glada att hon vill vara med och utveckla Cricketen i Sverige. Carro har precis rätt profil för oss.”

 

Skribent: Asif Shakoor
E-post: Adressen Gömd

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

                                                                 Så här spelas Cricket

                                                            

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link