Hoppa till sidans innehåll

Klubbrådgivare/Projektledare hos SCF


Klubbrådgivare och projektledare – heltid tillsvidareanställning

Arbetsuppgifter
Rollen som projektledare innebär att stödja våra klubbar i en utvecklingsprocess i syfte att nå nya målgrupper genom bl. a vårt projekt Familjecricket samt utbilda idrottslärare i Cricket, Cricket i skolan. Projektledaren kommer vara ute i landet och medverka på olika klubbaktiviteter. Projektet Familjecricket innebär att man tillsammans med 10 föreningar stödjer föreningen i träningsupplägg för nybörjare samt grunderna i föreningskunskap. 
Arbetet sker i nära samarbete med RF-SISU distrikten och deras konsulenter men även på egen hand.

I uppdraget ingår också att ordna mötesplatser för våra klubbar i syfte att utbyta erfarenheter och sprida goda exempel.

Många klubbar behöver stöd och utbildning gällande att driva projekt samt föreningskunskap. Det ingår också att i mötet med klubben utbilda i föreningskunskap samt hur man tex. söker LOK-stöd och andra bidrag.
Projekten ska också dokumenteras och rapporteras 2 gånger per år samt alla aktiviteter som klubbarna gör gällande rekrytering av nya medlemmar ska rapporteras 1 gång per år.
Rollen som administratör innebär att hantera certifiering av klubbar, läsa stadgar samt årsmötesprotokoll. Det innebär också att ta fram ett system för certifiering samt system för uppföljning. 
I rollen som klubbrådgivare ansvarar du och administrerar också för det projektstöd som finns för klubbar att söka. Viss administration tillkommer också som hantering av försäljning av bollar samt distribution av material. Att hjälpa till med arbetsuppgifter inför förbundsträffar samt årsmötet.

Kvalifikationer
Goda kunskaper om Cricket är ett krav samt goda kunskaper och erfarenhet från svenskt föreningsliv.
Flytande i svenska och engelska (både skrift och tal) är ett starkt önskemål. Van att skriva rapporter på svenska samt erfarenhet av administration, gärna i Idrottonline. 
Egenskaper
Noggrann, ansvarsfull, pedagogisk och social ser vi som viktiga egenskaper. Men även att ha eget driv och arbeta självständigt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetsplatsen är Idrottens Hus i Skanstull men det innebär också en del resor inom Sverige och körkort är önskvärt. Vi tillämpar oreglerad arbetstid då en del av arbetstiden kommer att förläggas på kvällar och även helger. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan hantera friheten att förlägga arbetstiden utifrån verksamhetens krav och behov.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning samt följer Unionens kollektivavtal – Idrott.

Ansökan sker skriftligt till This is a mailto link, vi intervjuar kandidater löpande.

Sista ansökningsdag 1/7- 2020.

 

 

Uppdaterad: 22 JUN 2020 17:06 Skribent: Lena Lindahl
Epost: Adressen Gömd

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

Newbery Offical Ball Advert

 

 Stöds av

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link