Hoppa till sidans innehåll

2017/2018 Herr Inomhus


Inomhusligan 2017/2018 drog igång lördagen den 9 december. 18 lag hade anmält sig från 15 föreningar och totalt spelades 32 matcher inom loppet av två veckor!
Vinnarna från varje grupp har kvalificerar sig till SM-veckan i Skellefteå den 21 mars 2018 där slutspelet kommer att avgöras och Svenska Mästarlaget kommer koras.

Läs mer om SM-veckan vinter 2018 här>>

Att spela inomhus med "tape ball" visar att cricket kan spelas i många olika format. "Tape ball"  är också det enklaste formatet där allt du behöver är ett slagträ och en tennisboll som är tejpad samt att du inte behöver någon extra skyddsutrustning.
Detta är det kortaste formatet vi någonsin har spelat i svensk crickethistoria och där en match max tar 40 minuter att spela. Det är snabbt, enkelt och kul att spela!
Det är en fantastisk möjlighet att visa upp cricket för dem som aldrig tidigare spelat och för dem som tycker att cricket är ett tidskrävande och tråkigt spel. 
SCF tackar alla de lag som deltog i inomhusligan och gratulerar återigen Alby Cricket och Kulturförening (lag 1), Alby Cricket och Kulturförening (lag 2), Göteborgs Cricketklubb och Nacka Cricket Club som kommer att resa till Skellefteå och spela de avgörande matcherna! Vi ses i Skellefteå!

Ett stort tack till Halmstad Cricket Club och Alby Cricket och Kulturförening som ställde upp och hjälpte till med bokning av hallar och förberedelse av material.

Resultatlistorna från gruppspelen hittar ni nedan!
Pool A>>
Pool B>>
Pool C>>
Pool D>>

Sammanfattning av Inomhusligans gruppspel>>

Vill du veta mer om vilka lag som spelade i vilka grupper samt inomhusreglerna? Detta hittar ni nedan!

Inomhusligan 2017/2018>>

Pool A>>
Pool B>>
Pool C>>
Pool D>>

Inomhusligan - Regler>>

Vid eventuella frågor var vänlig kontakta Javed Ahmed, This is a mailto link eller Azam Khalil, This is a mailto link

Uppdaterad: 19 DEC 2017 15:50 Skribent: Linda Söderqvist
Epost: This is a mailto link

Kontakta/Följ oss

 

 

Sponsorer

 

 Stöds av

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cricketförbundet
P.O Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Svenska Cricketförbundet, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996090
E-post: This is a mailto link